Kevyt valurautapannu 24 cm


Kevyt valurautapannu 24 cm

47,80
Toimituskulut 5,90 €
yli 60 € tilaukset ilman toimituskuluja
 

Kevyt valurautapannu Super Light 24 cm. Paino 1,5 kg, pohjan halkaisija 19 cm.

Valurautainen paistinpannu on vertaansa vailla paisto-ominaisuuksiltaan, mutta nyt myös kaunis ja kevyt! Heirol Super Light -valurautasarjassa yhdistyvät uusi teknologia ja perinteisen valuraudan erinomaiset paisto- ja haudutusominaisuudet.

Uuden valmistusteknologian ansioista tuotteet painavat 50 % vähemmän kuin perinteiset valurauta-astiat. Esimerkiksi tyypillinen valurautapannu (24 cm) painaa 3 kg, mutta kevytvalurautainen pannu vai puolet tästä: 1,5 kg!

Paistinpannun ulkopinnalla on kaunis punainen, liukuvärjätty emalointi. Paisto- ja sisäpinta on mattaemaloitua valurautaa. Ruostumaton teräskahva sopii myös uunikäyttöön. Kahvassa on suloinen yksityiskohta: sydämen muotoinen reikä, josta pannun voi ripustaa roikkumaan.

Pannu sopii kaikille liesille, myös induktiolle.

Valurautaa käytettäessä on tärkeää muistaa, että valurautaa ei saa lämmittää tyhjänä täydellä teholla. Valurauta laajenee voimakkaasti kuumentuessaan, ja nopea lämmönvaihtelu saattaa vaurioittaa pannua.

Valurautatuotteet ovat ikuisia, jos käytät niitä oikein. Pese tuote käsin. Kuivaa huolella, ja tarvittaessa öljyä valurautapinta ruokaöljyllä. Älä liota, äläkä säilytä valurauta-astiassa ruokaa pitkään.

Merkki: HeiRol

Suosittelemme myös

Paistokasari
89,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Keitto- ja paistoastiat, PataMari